Info

FC Bayern–Chelsea 2:2 n.V./ 5:4 i.E.

Bayern: Neuer – Rafinha (56. Martínez), Boateng, Dante, Alaba – Kroos – Robben (96. Shaqiri), Lahm, Müller (71. Götze), Ribéry – Mandzukic. – Chelsea: Cech – Ivanovic, Cahill, Luiz, Cole – Ramires, Lampard – Schürrle (87. Mikel), Oscar, Hazard (113. Terry) – Torres (98. Lukaku).

Tore: 0:1 Torres (8.), 1:1 Ribéry (47.), 1:2 Hazard (93.), 2:2 Martinez (120.+1). – Elfmeter: 1:0 Alaba, 1:1 Luiz, 2:1 Kroos, 2:2 Oscar, 3:2 Lahm, 3:3 Lampard, 4:3 Ribery, 4:4 Cole, 5:4 Shaqiri, Neuer hält gegen Lukaku. – SR: Eriksson (Schweden). – Z.: 17.686 (ausv.). – Gelb-Rot: Ramires (85., wiederh. Foulspiel). – Gelb: Ribéry, Boateng – Ivanovic, Cahill, Ramires, Luiz, Torres, Lukaku, Cole.

Siegerliste

1999 Lazio Rom

2000 Galatasaray Istanbul

2001 FC Liverpool

2002 Real Madrid

2003 AC Mailand

2004 FC Valencia

2005 FC Liverpool

2006 FC Sevilla

2007 AC Mailand

2008 Zenit St. Petersburg

2009 FC Barcelona

2010 Atlético Madrid

2011 FC Barcelona

2012 Atlético Madrid

2013 FC Bayern München